CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

MeMo HaTi...


Rabu, Disember 16, 2009

JiNaK2.....

hahahah...ish binggung sungguh pu3 gebuz ni kan nak letak tajuk punye lah payah....
ni lah name nye punye kunci tak de tombol...hehehhahhaha...ha merapu lagi ....suka sangat kan .....heheheh..

a korang nampak kite siap tempek pic kat tepi kiri nun...ha kalau korang nak tau tu lah SAMURAI baru aku....nape SAMURAI....???..ntah lah tu je yang aku terfirir nak letak name timangan dia....tu pic sebelum beli....tu baru yang kite cekup kat goggle.....ha ni korang belum tengok lagi yang kan kite beli...nanti2 kite tunjuk lea yea....belum touch up habiz malas nak tunjuk......ha ni aktiviti ptg minggu2 yang sudah...ala sesi suai kenal lah kata kan....tak cantik sorry lah yea...bukan kite nak korang cakap cantik ke ape ..tapi sekadar tuk kepuasan diri je sambil2 nak jadi pro mepro ntah tahun bila lah agak nye...hehhehe....ngeh...ngeh..ngeh...
"PRACTISE MAKE PERFECT".....eh betul ke tu....
layan je lah....
DKEJAUHAN LAUT TIADA SEMPADAN ANTARA PERJUANGAN.....

WATAK BERSINAR ANTARA CAHAYA PERMATA .....

KASIH ANTARA KITA BERSATU D ANTARA BERLABUH NYA SENJA....

DAMAI MERENUNG KEPENGHUJUNG LAUTAN HARAPAN.....

---SMAYA1709..

1 ulasan:

BHMB berkata...

salam ziarah pu3 gebuz..:)