CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

MeMo HaTi...


Rabu, September 09, 2009

....NtAh ApE2....

salam...
alahai bulan posa sesungguhnye kau menuji ku.....heheheh....
nape lah penyakit M ni tak sembuh2 ni..ni lah virus segala virus....
dtambah pulak gan line tnet ni yang ish...sabar2....geram2...
padan muka kite tak serik2 nak on9 kan....hihihi....
smlm kite turun padang lah ...ala faham2 je lah kalau dah hujung2 bulan ni kan penyakit m nak prepare masakan tuk berbuka dtahap kritikal ...so ape lagi kite layan lah kat luar...ni belum ade lagi teringin kite nak berbuka kat luar tu...kalau tak ..ha tau la....
selang sehari mesti beli kat luar...
ish2..smlm kite singgah le kat bazaar ramadhan ...paning mata tengok makanan satu hal belum lagi pening hidung dan pening kepala ....sesak nye org jgn cakap lah...sampai tak nampak jualan ....mana nak layan panas lagi....
kite siap nak turun bawak payung ...ala kan ke pu3...hihihi...perasan lebih lah kite ni kan...ha degil sangat kata hubby tak usah bawak payung....nanti susah org ramai ...camana nak angkat payung.....kite degil jugak ...ha sudahnye ..padan muka ...tak dibukak pun payung.....hampaz.....hihihihi...tak pe lah layan lah snap2 yang sempat kite ambik ni....





ntah ape2 lah name nye biskut2 kat atas ni...
ape yang tak pasti ntah rase nye...
ha tau la...
kite belum beli lagi baru PRA RAYA je....hihihih...baru sesi pandang2 jeling2 je...
hihihihi...kalau sesapa tau ape nama2 kueh ni...
ha tau la...
.....

4 ulasan:

kakyong berkata...

kuih raya tembikai pun ada ya... ;)

GreenJade berkata...

bley rambang mata nih..

skg nih name kuih pelik2..rupa pon aneh2..tp bhn2 cookies lebih kureng same jek..betui x? ;)

yatie@smaya1709 berkata...

aa..betul 2..kalau kite rase hampir2 semua je sama..cuma beza bentuk je....rindu gan kueh ala kampung...huhuhuh....

yatie@smaya1709 berkata...

aa..betul 2..kalau kite rase hampir2 semua je sama..cuma beza bentuk je....rindu gan kueh ala kampung...huhuhuh....